Půjčovna aut | Letiště Václava Havla Praha

Autopůjčovna, která funguje přímo na Letišti Václava Havla.

Automobily jsme začali pronajímat v roce 1994. Od té doby vyzkoušelo naše služby více jak 30.000 spokojených zákazníků. Mezi ty nejvýznamnější patří ČVÚT, TATRA banka, ČT, Ministerstvo obrany ČR, Shell Czech Republic, PORSCHE AG, Deloitte Advisory, BONECO, Státní tiskárna cenin, Automotoklub ČR a mnoho dalších. Naše služby zvolili klienti požadující maximální spolehlivost, férový přístup a 100% technický stav autoparku.

Vozidla na Letišti Václava Havla pronajímáme zákazníkům bezmála třicet let. Načasování okamžiku převzetí vozidla je proto vždy přesné a rychlé. Jsme profesionálové. Sledujeme online aktuální situaci i časové posuny příletů.

Jak to funguje?

V rezervační aplikaci zadáte do poznámek číslo vašeho letu. Automobil zde můžete samozřejmě i vrátit. Vůz vám předáme před východem z Terminálu 1, nebo před Terminálem 2. Naše parkovací plocha sousedí s hotelem Courtyard by Marriott a je vzdálená cca 200 metrů od východu z terminálů. Parkoviště je určeno pro krátký interval stání, který našim účelům zcela vyhovuje. Zde můžete vozidlo po ukončení smlouvy před vašim odletem i odstavit. Mnoho klientů vrací vozidlo i na střešním parkovišti nedalekého obchodního centra OC Šestka.

Je zde nádherný výhled na privátní odlety z Terminálu 3 a také si zde před odletem můžete dopřát občerstvení a nákupy za běžné ceny.

Pražské letiště je přehledné a skládá se celkem ze tří terminálů. Pro non schengenské lety je určen Terminál 2. Na Terminálu 1 se odehrávají přílety a odlety v rámci Schengenského prostoru, který zahrnuje veškeré členské státy Evropské unie. Výjimku tvoří Kypr, Rumunsko, Island, Norsko, Irsko a Velká Británie.

Do 5.října 2012 neslo jméno Praha Ruzyně. Od té doby je přejmenováno a prioritně využívá označení, s ohledem na mezinárodní využití, Václav Havel AIRPORT PRAGUE. S návrhem na přejmenování letiště přišel filmový režisér, producent a scénárista Fero Fenič. Bylo to krátce po smrti prezidenta České republiky Václava Havla.

Jak funguje vypůjčení auta na letišti

  • Vytočte číslo (+420) 602215181 (zavolat můžete hned teď - jsme k dispozici 24 / 7 - na toto číslo můžete zavolat i přes WhatsApp nebo FaceTime)
  • Dohodneme se na tom, jak by vám vypůjčení nejvíce vyhovovalo, jaký vůz preferujete a připravíme vše přesně tak, abyste hned po příletu bez dlouhého čekání mohli odjet.
  • V daný čas na vás budeme čekat. Při přípravě klíčků a dokumentů si u nás můžete vychutnat kvalitní kávu
  • Platbu je možné provést již nyní kartou přes platební terminál. Kauci přijímáme i v hotovosti.
  • Odjíždíte autem dle vašeho výběru. Opravdu takto jednoduché to je!