Půjčovna aut | Letiště Václava Havla Praha

Autopůjčovna, která funguje přímo na Letišti Václava Havla

Automobily jsme začali pronajímat v roce 1994. Od té doby využilo naše služby více jak 30 000 spokojených zákazníků. Mezi ty nejvýznamnější patří ČVÚT, TATRA banka, ČT, Ministerstvo obrany ČR, Shell Czech Republic, PORSCHE AG, Deloitte Advisory, BONECO, Státní tiskárna cenin, Automotoklub ČR a mnoho dalších. Naši autopůjčovnu si vybírají klienti, kteří si zakládají na maximální spolehlivosti, férovém přístupu a 100% technickém stavu vozidel.

Vozidla na Letišti Václava Havla pronajímáme zákazníkům 30 let a za tu dobu se z nás stali ostřílení profesionálové. Načasování okamžiku převzetí vozidla je proto vždy přesné a rychlé. Sledujeme aktuální letovou situaci online a máme přehled o časových posunech příletů - proto jsme vždy v obraze a k dispozici přesně tehdy, kdy máme být.

Jak je to s přistavením a vrácením půjčeného vozidla?

V naší rezervační aplikaci zadáte do poznámek číslo vašeho letu. Vůz vám předáme před východem z Terminálu 1, nebo před Terminálem 2. Naše parkovací plocha sousedí s hotelem Courtyard by Marriott a je vzdálená cca 200 metrů od východu z terminálů. Parkoviště je určeno pro krátký interval stání, který našim účelům zcela vyhovuje. Zde můžete vozidlo po ukončení smlouvy před vaším odletem také odstavit.

Vozidlo můžete při vrácení také zanechat na střešním parkovišti nedalekého obchodního centra OC Šestka. Tuto možnost naši klienti rádi využívají nejen z důvodu dostupnosti občerstvení a nákupů (za běžné ceny), ale také pro skvělý výhled na privátní odlety z Terminálu 3.

Jak na pronájem auta - Letiště Praha

  • Kontaktujte nás: Zavolejte na číslo (+420) 602 215 181, na kterém jsme vám k dispozici 24 hodin denně. Volat můžete také přes WhatsApp nebo FaceTime.

  • Domluvíme detaily: Společně se domluvíme na způsobu vypůjčení automobilu, který bude plně vyhovovat vašim potřebám.

  • Výběr vozu: Pomůžeme vám vybrat vhodný vůz dle vašich preferencí a připravíme jej tak, abyste mohli co nejdříve po příletu odjet.

  • Převzetí vozu: V dohodnutý čas na vás budeme čekat. Během přípravy dokumentů a předání klíčků si u nás můžete vychutnat kvalitní kávu v příjemném prostředí.

  • Platba a kauce: Platbu za pronájem můžete provést hotově nebo kartou přes platební terminál. Kauci přijímáme také v hotovosti nebo kartou.

  • Vydejte se na cestu: Po vyřízení všech formalit se můžete vydat na cestu ve voze, který jste si vybrali.

    Opravdu je to takto jednoduché!

Užitečné informace o Letišti Václava Havla v Praze

Letiště Václava Havla v Praze, také známé jako Praha-Ruzyně, je hlavní a největší letiště v České republice. Leží přibližně 17 km severozápadně od centra Prahy a je důležitým uzlem pro mezinárodní lety. Letiště Václava Havla v Praze získalo své současné jméno na počest Václava Havla , prvního prezidenta České republiky. Přejmenování letiště proběhlo v říjnu 2012, rok po Havlově smrti. S návrhem na toto přejmenování přišel filmový režisér, producent a scénárista Fero Fenič. S ohledem na mezinárodní využití se prioritně používá označení Václav Havel AIRPORT PRAGUE. Letiště disponuje třemi terminály:

  • Terminál 1 je určen pro lety mimo Schengenský prostor.
  • Terminál 2 pro lety v rámci Schengenské zóny, který zahrnuje veškeré členské státy Evropské unie (výjimku tvoří Kypr, Rumunsko, Island a Norsko).
  • Terminál 3 je určen pro soukromé a speciální lety.

Doporučujeme využít možnost strávit čas před odletem nebo při čekání na přílet na jedinečné vyhlídkové terase. Tato terasa se nachází v Terminálu 2 a poskytuje skvělý výhled na letištní plochu, kde můžete sledovat starty a přistání letadel. Terasa je vybavena dalekohledy, které umožňují lepší pohled na dění na dráze, a je přístupná veřejnosti zdarma. Navíc zde najdete i občerstvení a posezení, což udělá vaše čekání na let příjemnější a pohodlnější.