Objevte elektromobilitu s naší autopůjčovnou na e-SALON 2021!

Naše autopůjčovna patřila mezi první, která začal svým klientům nabízet pronájem elektromobilů a proto jsme na této události nemohli chybět. Nezaměřili jsme se samozřejmě pouze na samotná auta, ale i na možnosti jejich dobíjení, protože je to velmi častá otázka našich zákazníků.

Automobilky na veletrhu

Na nedávném e-SALONu v Letňanech se představilo několik významných automobilových značek, mezi které patří Audi , Cupra, Ford, Hyundai, Kia, Porsche, Renault, Škoda a Volkswagen. Tato akce poskytla příležitost seznámit se s nejnovějšími modely značek a také s jejich inovacemi v oblasti elektromobility.

Dodávky Volvo FM Electric

Při pohledu na dodávku [Volvo FM Electric](_blank_https://www.volvotrucks.cz/cs-cz/trucks/electric/volvo-fm-electric.html s prémiovou SPZ CO2 FREE jsme zjistili, že elektromobilita není omezena pouze na osobní auta. Tato dodávka dokáže ujet přibližně 200 kilometrů na jedno nabití, což je více než dostatečné pro běžný rozvoz. Společnost DHL již několik týdnů testuje tento vůz, což dokazuje jeho skutečnou efektivitu.

Elektrokola, koloběžky i motorky

Veletrh e-SALON 2021 nabídl mnohem víc než jen elektromobily. Kromě nich jsme měli možnost obdivovat i další moderní dopravní prostředky, jako jsou elektrokola, koloběžky a motorky. Mezi vystavovanými modely nechyběla ikonická Harley-Davidson LiveWire, výkonné skútry Super SOCO nebo sportovní motorky MIKU SUPER a mnohé další. Každý návštěvník si tak přišel na své.

Dobíjení

Novinky - nabíjecí stanice a WALLBOXY

Nechyběly ani novinky v oblasti nabíjecích stanic. Společnosti MOON a Webasto představily své moderní WALLBOXY, zatímco společnost VOLTDRIVE, kterou můžete znát z předchozích veletrhů, představila inovativní řešení pro nabíjení elektromobilů přímo v parkovacích garážích.

Dobíjení elektromobilů ve městech

Jedním z nejčastějších dotazů našich klientů je bezesporu otázka dobíjení ve městech. Proto jsme věnovali mnoho času stánku společnosti PRE (Pražská energetika). Naši zákazníci si s dobíjením nemusí dělat starosti, protože k zapůjčenému elektromobilu obdrží speciální čip, který jim umožňuje dobíjet elektromobil na stanicích PRE (v Praze aktuálně přes 100 míst) a nově také u stanice E.ON (v Praze aktuálně 11 míst). S nabíjením zapůjčeného vozu tak není žádný problém. A co je skvělá novinka, kterou jsme na veletrhu zjistili? Nadále se rozšiřuje počet míst, na kterých mohou klienti s naším čipem dobíjet zapůjčené automobily a to i v zahraničí.

Připraveni na elektromobil? Přijďte si ho vyzkoušet!

Přestože jsme na veletrhu měli příležitost poznat novinky ve světě elektromobilů, pouhý pohled na vůz není dostatečný k pochopení jeho jízdních vlastností. Skutečný zážitek z jízdy musíte prožít na vlastní kůži, neboť nic nemůže nahradit osobní zkušenost. A když mluvíme o prožitku, myslíme tím osobní zážitek bez neustálého tlaku prodejce, který vám "dýchá na krk".

Udělejte si svůj vlastní názor a vyzkoušejte si elektromobil bez dalších omezení. Není totiž nic lepšího, než si vůz půjčit na prodloužený víkend (nebo i delší dobu). V naší nabídce najdete elektrické vozy od značky Škoda, Audi, Mrecedes a samozřejmě také Teslu .

Získejte vlastní dojmy s elektromobilem od naší autopůjčovny - bez omezení, bez stresu!